Vabilo na 3. delavnico Like-a-pro, v okviru Živega laboratorija Zelene točke
Z velikim veseljem vas vabimo na tretji del delavnice o alternativnih beljakovinskih virih, kjer bomo raziskovali vpliv različnih okoljskih dejavnikov na vedenje potrošnikov pri njihovem izboru.
V novembru 2024 smo v okviru druge delavnice degustirali alternativne beljakovinske vire – od stročnic do čričkov in mokarjev. Bilo je res zanimivo.😊 Na prihajajoči delavnici pa se boste spremenili v vlogo »ocenjevalcev«, kjer boste krožili med postajami in s pomočjo različnih vizualnih elementov ocenjevali postavitve na policah.
Zato vas prisrčno vabimo, da se nam pridružite na delavnici, ki bo potekala:
📅 V ponedeljek, 31. marca 2025
⏰ Ob 16.00 uri
📍 V restavraciji Mensana, Slomškova ul. 49, 9000 Murska Sobota
Program delavnice:
Čas | Dejavnost |
---|---|
16.00 – 16.10 | Registracija |
16.10 – 16.20 | Dobrodošlica, agenda in cilji delavnice |
16.20 – 16.30 | Predstavitev projekta LIKE A PRO in Živega laboratorija |
16.30 – 17.30 | Del 1: Vpliv okolja hrane na nakup in uživanje alternativnih beljakovin - Uvod v skupno vajo - Aktivnost: Raziskovanje okolij hrane |
17.30 – 17.45 | Kavica in prigrizek |
17.45 – 18.30 | Del 2: Sooblikovanje prihodnosti evropskih oznak za alternativne beljakovine - Uvod in razlaga skupne vaje - Aktivnost: Percepcija in uporaba oznak |
18.30 - | Zaključek in sladko presenečenje |
Udeležba je za vse člane Živega laboratorija Zelene točke brezplačna, število mest je omejeno. Zato vas naprošamo, da svojo prisotnost potrdite najkasneje do srede, 26. marca 2025, na tel. št. 031 795 297 ali preko e-mail naslova: marina.balaic@zelena-tocka.si.
Za vaš doprinos in udeležbo na delavnici smo za vas pripravili DARILO: Vrečko dobrot v vrednosti 15,00 € iz Zelene točke.
V upanju, da se vidimo vas lepo pozdravljamo.