Uspešno zaključena tretja delavnica Like-a- pro o Alternativnih beljakovinah
31. marca 2025 smo se skupaj z našimi člani Živega laboratorija srečali v Mensani v Murski Soboti, kjer je potekala že naša tretja delavnica. Skupaj s člani smo se poglobili v pomembne teme o alternativnih beljakovinskih virih.
Razpravljali smo o tem, kaj vpliva na naše nakupne odločitve, kako prehransko okolje oblikuje izbiro izdelkov in katere oznake resnično pritegnejo našo pozornost. Ob koncu delavnice smo udeležencem pripravili tudi presenečenje – vrečko lokalnih dobrot kot zahvalo za njihov čas in prispevek.
Hvala našim moderatorkam delavnice, dr. Saši Štraus, Tamari Kozic in Marini Balaic, strokovnjakinjam Živega laboratorija Zelene točke v mreži DIH AGRIFOOD, ki so odlično vodile delavnico.
Se tudi vi želite pridružiti naši skupnosti Živega laboratorija? Vabljeni, da se prijavite na naši spletni strani ali pa nas obiščite na Industrijski ul. 5a v Murski Soboti, kjer vam bolj podrobno predstavimo naše aktivnosti.
Veselimo se naslednjega druženja!